Mor Kanguru Kıds Club

Eğitim Programlarımız

Joy & Learn

Mor Kanguru Atölyeleri’nde Yaş Grupları

Atölyelerimizin tamamı gelişim odaklıdır. Bu yüzden atölyeler yaş gruplarına göre ayrışır. Çocukların sadece kendi akranlarıyla katıldığı bu atölyelerde, yaşlarının getirdiği bilişsel gelişimlerine uygun materyaller ve etkinlikler kullanılır. Emekleme çağından başlayarak okula hazırlık dönemine kadar tüm atölyeler, çocukların yaşlarının ihtiyacına göre öğrenme, öğrenme sürecini yönetme, sorumluluk alma, akran ilişkilerini gözetme gibi öz yaşam becerilerini geliştirme prensibine dayalıdır. Bu süreçte ebeveynler de uzman psikolog ve çocuk gelişimi desteği ile çocuklarının büyüme ve ayrışma sürecine eşlik eder.

9-12 Ay
aa

Bebek

Ebeveyn desteği ile

12-24 Ay
a

12-24 Ay

Ebeveyn desteği ile

25-36 Ay
aa

25-36 Ay

Ebeveyn katılımı ile

3-5 Yaş
a

3-5 Yaş

Kendi başına

4-6 Yaş
a

4-6 Yaş

Yaz Kampı

Çocuk-Ebeveyn İlişkisini Güçlendiren Yaratıcı Atölyeler

Mor Kanguru Atölyeleri’nde Ebeveyn Katılımı

Mor Kanguru çocuk-ebeveyn ilişkisini gözetir. Uzmanlar eşliğinde ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli vakit geçirebilmesini ve çocuğun bulunduğu ortamda kendine güven kazanıp adım adım ebeveynden ayrışma sürecini destekler. 

Atölye programlarımız çocuk-ebeveyn ilişkisinin çok yakın olduğu 9 aydan 24 aya ebeveyn desteği ile gerçekleşir.

Çocuğun bağımsızlaşmaya başladığı ancak güvenli bağlanmaya ihtiyaç duyduğu 25-36 yaş aralığında, atölyelerimiz ebeveyn katılımıyla gerçekleşir. Bu yaş aralığında çocukların bakım vereni ile etkinliklere katılması, oyun oynaması güvenli bağlanmanın bir parçasıdır. 

37 aydan itibaren çocuğun bireyselleşme sürecini desteklemek amacıyla atölyelere ebeveynsiz katılım gerçekleşmeye başlar. Ayrışma süreci son derece yumuşak ilerlediği için çocuklar Mor Kanguru’nun güvenli oyun ve öğrenme ortamında bağımsızlığın keyfini çıkarırlar.

İki Dilde Öğrenmenin Keyfi

Mor Kanguru Atölyeleri’nde Dil Eğitimi

Atölye Programlarımız, çocuğun gelişimsel ihtiyaçları ve ailelerin tercihlerine göre İngilizce ve Türkçe sınıfı seçeneklerini sunmaktadır.

Küçük yaşta birden fazla dile maruz kalmanın çocuğun zihinsel ve kültürel gelişimine eşşiz katkılarda bulunacağını savunan Mor Kanguru’da atölyelerdeki eğitim dili İngilizce’dir. Her hafta değişen temalar eşliğinde çocukların dil farkındalığını ve İngilizce sözcük bilgilerini geliştirmeleri hedeflenir. Çocuklar eğlenerek, günlük yaşamın içinde kolayca öğrenerek dil farkındalığı geliştirir.

Ancak bazı aileler çocuğun ihtiyaçları veya kendi tercihleri doğrultusunda çocuklarının Türkçe dil gelişimini ön plana alabilirler. Bu nedenle her yaş grubu için Türkçe sınıfımız da bulunmaktadır. 

Şehirde Yaz Eğlencesi

Mor Kanguru Yaz Kampı

Yaz ayları başkadır. Yazı şehirde geçirmekse bambaşkadır.

Yaz Kampı programımız İngilizce ağırlıklı bir programdır. Program, çocukları İngilizce’yi anadil ya da anadil düzeyinde konuşan eğitmenler ve akranıyla bir araya getirerek İngilizce’yi pekiştirmeyi amaçlar. 

Ancak Yaz Kampı uygulaması sadece İngilizce Dil Eğitimi üzerine bir program değildir. Bu program aynı zamanda, yazın belli aylarını şehirde geçiren çocukların güvenli ve mutlu bir ortamda yaza uygun temalarla keşfederek öğrenmelerini amaçlayan bir programdır. Mor Kanguru onlara doğa gezilerinden su oyunlarına farklı bilgi ve becerilerini keşfedebilecekleri bir atölye ve etkinlikler çeşitliliği sunar.

Unutulmaz Doğum Günü Partileri

Miniklerinizin unutulmaz bir doğum günü geçirmesini mi istiyorsunuz? Mor Kanguru Kids Club’ta hayalinizdeki partiyi gerçeğe dönüştürüyoruz! Eğlenceli oyunlar, yaratıcı atölyeler, lezzetli ikramlar ve daha fazlasıyla dolu doğum günü partilerimiz miniklerin ve ailenizin hafızasında sonsuza kadar yer edecek.